Schoolbowlen 15 oktober 39ste editie Bowling Vereniging Venray. Tjonge jonge wat begon de dag vroeg. Sommige kinderen waren al goed wakker en er helemaal klaar voor en sommige moesten nog even de slaap uit de ogen wrijven. Maar eenmaal begonnen, was iedereen enthousiast aan het potje bowlen begonnen. Ook onze vrijwiliigers waren er helemaal klaar voor en hebben vol enthousiasme de kinderen begeleid. Onze grote dank hiervoor!   Wederom was het een groot succes en hebben we allemaal heel veel lol beleefd. Op naar volgend jaar en maken we er weer 1 groot feest van! Allemaal enorm bedankt, want zonder jullie hebben we geen schoolbowlen. Bijgaand vinden jullie de uitslagen van het schoolbowlen.  A.s. maandag worden de prijzen uitgereikt op school door 2 vrijwiliigers. In totaal deden er 10 scholen mee en 228 kinderen.  Met vriendelijke groeten, Bowling Vereniging Venray.

De school De Meulebeek ging er met de wisselbeker vandoor.