Beste scholen, leerlingen, leraren en ouders, verzorgers….. Dit jaar 2021 gaan we weer lekker bowlen.

Klik hier voor de schema’s, dagindeling

We verwachten dat iedereen een half uur van te voren aanwezig, i.v.m. de administratie, schoenen wisselen en namen invoeren op het scherm. Verder willen we u vragen de regels omtrent COVID in acht te nemen.

Zie hiervoor: www.rijksoverheid.nl

Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen test/toegangsbewijs te tonen.

We wensen jullie alvast heel veel succes en uiteraard heel veel bowling plezier!!

Met vriendelijke groeten, Vivian Wong.

Update 16 oktober inmiddels 2021.

Hieronder het laatste oude nieuws, misschien nog leuk om even terug te lezen.

Beste schoolbowlers. Dit is 2 jaar geleden geschreven, dus 2020….. 2021 kon het schoolbowlen geen doorgang vinden.

Lees verder…..Schoolbowlen 15 oktober 2019. 39ste editie Bowling Vereniging Venray. Tjonge jonge wat begon de dag vroeg. Sommige kinderen waren al goed wakker en er helemaal klaar voor en sommige moesten nog even de slaap uit de ogen wrijven. Maar eenmaal begonnen, was iedereen enthousiast aan het potje bowlen begonnen. Ook onze vrijwilligers waren er helemaal klaar voor en hebben vol enthousiasme de kinderen begeleid. Onze grote dank hiervoor!   Wederom was het een groot succes en hebben we allemaal heel veel lol beleefd. Op naar volgend jaar en maken we er weer 1 groot feest van! Allemaal enorm bedankt, want zonder jullie hebben we geen schoolbowlen. Bijgaand vinden jullie de uitslagen van het schoolbowlen. In totaal deden er 10 scholen mee en 228 kinderen.  Met vriendelijke groeten, Bowling Vereniging Venray.

De school De Meulebeek ging er toen met de wisselbeker vandoor.