Update woensdag 18 april 2018. Het oranjetoernooi loopt van 20 april tot en met 29 april 2018.

Bowlers van buiten Venray en onze leden, namens het bestuur van Bowling Vereniging Venray, van harte welkom op deze website. Ons oranjetoernooi 2018 staat er weer aan te komen. Inmiddels is dit de 37e keer dat deze wordt georganiseerd. We hebben getracht om zoveel informatie als mogelijk voor jullie te verzamelen. Hieronder diverse linkjes. Er volgt spoedig meer. Dus kom nog eens terug. En je weet het he. Voor iedere strike een sinaasappel.

Als eerste nu de flyer zoals dit ieder jaar uitkomt. Klik hier om het te openen.

Klik hier voor de voorlopige deelnemerslijst. Bowlen tegen anderen, een leuke uitdaging bij ons Oranjetoernooi.

Mail alleen Peter Roijakkers. Makkelijk voor jezelf en voor de organisatie.

Hier een gemakkelijk formulier  Inschrijven: Klik hier om het te openen.

Peter Roijakkers zijn Email adres: p.roijakkers@chello.nl  is jullie contact persoon.

Opmerkingen: Het oliepatroon voor het oranjetoernooi. Klik hier.

De inhoud van het excel document (Deelnemers) wordt steeds aangepast
Veel succes allemaal.