Hier alle brieven, belangrijke downloads en belangrijk nieuws van de Bowling Vereniging.

Update 7 september 2020. Binnenkort worden enkele brieven aangepast.

MEDEDELING:
Zoals besproken tijdens de jaarvergadering dient de contributie voldaan te zijn voordat men speelgerechtigd is voor het nieuwe seizoen. Een ieder heeft hiervan in juli een factuur ontvangen.
Op dit moment hebben nog diverse leden de contributie niet voldaan. Deze leden hebben afgelopen dagen nog een herinnering ontvangen.  Het bestuur gaat er vanuit dat de teamcaptains vooraf zullen checken dat de contributie voldaan is. Tijdens de eerste speeldagen zal het bestuur aanwezig zijn om vast te stellen of een lid speelgerechtigd is.
Het bestuur wil liever niemand weerhouden van spelen, zorg daarom dat de contributie op tijd betaald is!

Het bestuur,  namens deze, P. Roijakkers, penningmeester

Notulen en verslagen 18 juni 2019. Klik hier.

En hier de brief over SEPA incasso, Klik

Er is nu een boekje voor de jeugd ontwikkeld. Bowlingboekje en informatie voor de jeugd en/of ouders en/of verzorgers. Het boekje voor de jeugd downloaden Klik hier.

Contributie van het jaar 2020-2021. Klik hier

De statuten van de Bowling Vereniging Venray. Klik hier

Nieuw: Reglement Bowlingballen Klik hier en lees hier meer.

Algemeen Reglement. Nieuw i.v.m. Corona. klik hier

Hieronder……Extra bericht zorgde voor verwarring, dus die klik als niet gelezen beschouwen

Lees nog even deze link van de NBF, wat wel en niet mag……. aanvullende reglementen. Klik

Alle genomen beslissingen, aanvullende regelmenten zijn komen te vervallen. Bericht van de NBF.